Bekijk onze voorraad

Terug naar overzicht

Renault 4 R 4-F4 Kombi

Verkocht

Verkocht

90.611 KM Tellerstand
Handgeschakeld Transmissie
1985 Bouwjaar
Benzine
Brandstof
Toon alle specificaties
Benzine 1985 Handgeschakeld 90.611 KM
Deel deze advertentie:
Simpel
Transparant
Aardig

Afleverpakketten

Nieuwe apk
Nieuwe APK
Apk bij aflevering

Specificaties

Kenteken
NL
GX419T
BTW of Marge Marge
Datum eerste toelating 04-02-2016
Datum eerste toelating (internationaal) 22-07-1985
APK vervaldatum APK bij aflevering
Tellerstand 90.611 KM
Carrosserie Station
Kleur Wit
Bekleding Stof
Interieurkleur Bruin
Aantal deuren 3
Aantal zitplaatsen 4
Gewicht 742 kg
Maximum massa geremd 750 kg
Motorrijtuigenbelasting € 43 - 49 per kwartaal
Aantal sleutels 3

Motor en transmissie

Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Aantal cilinders 4
Cilinderinhoud 1108 cc
Vermogen 33 kW / 45 PK

Exterieur

Buitenspiegel rechts

Beschrijving



Hoera ik ben verkocht!

Mocht u een boulangerie willen beginnen en een bedrijfsauto zoeken? U trekt gegarandeerd bekijks met deze leuke Quatrelle F4 Fourgonette. Bikkelharde Zuid-Franse import uit 1985 - het laatste bouwjaar van de bestel. Eenvoudig te bedienen en rijdt "très bien"! Geel kenteken met vijf zitplaatsen en voorin heeft hij driepuntsgordels. Levering met nieuwe apk.

Overigens niet alleen leuk voor bakkers in spé, maar ook als weekendauto voor mensen met hond(en) en liefhebbers van oud-Frans. Wat kunnen we er verder over vertellen? Er zit werkelijk niets op of aan, behoudens een kachel. Wij garanderen dus dat u geen defecten krijgt aan airco, elektrische ramen, stoelverwarming, Android multimedia, canbus, et cetera. Oerdegelijk is ie wel. Met een vertrouwd 1100 cc torretje met vier cilinders komt u werkelijk overal en zonder morren. Schakelen via de stang uit het dashboard en - mocht u niet met een R4 bekend zijn - dat is onmeunig simpel en licht te bedienen. Verder is een trekhaak voorbereid middels een goedgekeurde balk, zelf even een trekhaakkogel zoeken.

Zoals gezegd is dit een harde wagen; hij is uit Zuid-Frankrijk geïmporteerd in 2016. De bodem heeft een antiroestbehandeling gehad bij Gosliga in Leeuwarden. Uiterlijk in nette staat, met weliswaar oppervlakkige roest maar de lak is in behoorlijke staat. Zeer toonbare voiture met een leuk patina. In mei 2019 groot onderhoud gehad, facturen geven hiervan acte de présence. 90.000 kilometer, zou best kunnen gezien de feloranje tellerbak en maagdelijk witte cijfers. Maar oordeel zelf, bewijzen kunnen we het niet. De bekleding is in bruikbare maar versleten conditie, als u wilt kunt u van de vorige eigenaar een hagelnieuwe bekledingset overkopen (we brengen u dan in contact).

Wegenbelasting is kwarttarief van 720 kg, uh... 48 euro per jaar. Oldtimerverzekering tientje in de maand, et voilà! 🙂 Ondernemers kunnen de Quatre-Ailes alternatief ook op de zaak zetten, middels de youngtimerregeling bijtellen over de dagwaarde, en dus voor een peulenschilletje alle autokosten bedrijfsmatig opvoeren.

Wanneer u deze eens in het echt wil zien bent u op afspraak van harte welkom in 't Harde, vlak onder Zwolle. We staan u graag telefonisch te woord, en per bericht, sms of WhatsApp krijgt u ook snel reactie.