Bekijk onze voorraad

Terug naar overzicht

Lincoln Town Car 4.6 Signature

Verkocht
Deel deze advertentie:
Simpel
Transparant
Aardig

Afleverpakketten

Nieuwe apk
Nieuwe APK
Apk bij aflevering

Specificaties

Kenteken
NL
GSRD19
BTW of Marge Marge
Datum eerste toelating 12-08-1993
Datum eerste toelating (internationaal) 12-08-1993
APK vervaldatum 15-08-2025
Tellerstand
172.580 KM NAP
Carrosserie Sedan
Kleur Paars Metallic
Bekleding Leder
Interieurkleur Zwart
Aantal deuren 4
Aantal zitplaatsen 6
Gewicht 1860 kg
Motorrijtuigenbelasting € 294 - 333 per kwartaal
Aantal sleutels 3

Motor en transmissie

Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Aantal cilinders 8
Cilinderinhoud 4600 cc
Vermogen 157 kW / 213 PK

Exterieur

Buitenspiegel rechts
Buitenspiegels elektrisch verstelbaar
Buitenspiegels verwarmbaar
Centrale vergrendeling
Elektrisch schuif/kanteldak
Metaalkleur
Park distance control

Interieur

Airco
Elektrische ramen voor en achter
Lederen bekleding
Lederen interieur
Middenarmsteun voor
Stuurbekrachtiging

Overige

Anti blokkeer systeem
Bestuurdersairbag

Comfort

Cruise control

Infotainment

Stuurwiel multifunctioneel

Beschrijving



Hoera, ik ben verkocht!

Voor de liefhebbers: een heerlijke Amerikaanse sloep met 6 zitplaatsen. Mooie en gewilde tweede generatie Town Car (FN36) voorzien van 4.6 liter V8 en soepele automaat. De motor loopt mooi en de automaat schakelt vloeiend. Luxe uitgerust als Signature Series en geheel in stijl in donkerpaars met zwart leren interieur. De wagen bevindt zich in originele staat en rijdt op benzine. Nieuwe apk bij aflevering, actueel tot 15-08-2023.

Ondernemers opgelet: dit is een youngtimer, zakelijk te rijden met bijtelling over de dagwaarde. U kunt dan uw autokosten zakelijk opvoeren en de btw aftrekken. Daarmee rijdt u deze Town Car tegen lagere kosten dan een jonggebruikte VW Polo!

Staat van de auto
Deze auto is nieuw geleverd in Nederland en de kilometerstand is aantoonbaar met logisch RDW-tellerrapport. Het betreft een harde en redelijk roestarme carrosserie. De auto heeft geen laswerk nodig maar hier en daar wat roestplekken zul je er wel aan vinden. De lak verkeert in aardige staat, behoudens wat blankelakschade aan de achterbumper. De pinstriping zit er nog op, de auto heeft mooie originele spaakwielen met wat pekelschade. 4 goede zomerbanden gemonteerd. Het interieur is in fantastisch mooie staat, geurt heerlijk naar leder, niet in gerookt. Er zit een zeer nette zwarte hemel in en het schuifdak werkt geheel naar behoren.

Technisch
De Ford Modular 4.6 V8 van 286 cubic inches start goed en loopt dan direct lekker. 4-traps automaat met overdrive, schakelt koud en warm zeer vloeiend zonder bokken of slippen. Er zitten geen vreemde bijgeluiden in de auto. Dankzij de lichte stuurbekrachtiging kan eenieder de auto eenvoudig bedienen. De airco slaat ook in. Kortom een feest om in te rijden! Het Panther platform wordt gedeeld met modellen als de Ford Crown Victoria en Mercury Grand Marquis, onderdelen zijn eenvoudig en goedkoop verkrijgbaar.

Uitvoering
De Town Car is een full size sedan, eigenlijk de Amerikaanse S-klasse, dus dat gaat natuurlijk gepaard met alle denkbare luxe en lekker veel chroomwerk. Het interieur is een overdaad aan leder, hout en mooie stoffen. Door de armsteunen voorin op te klappen kan er een derde persoon zitten met eigen gordel. Verder zitten er vele gadgets op en aan:
  • Schuif/kanteldak
  • Boordcomputer
  • Elektrische ramen voor en achter, goedwerkend
  • Cruise control
  • Elektrische stoelverstelling
  • FM/AM radio/cassettespeler
  • Electronic climate control
  • Spaakwielen
Leuke authentieke jaren '90 auto. Niet perfect maar wel super rijdend met super interieur. Klaar om in te stappen en wegrijden!

Wanneer u deze eens in het echt wil zien bent u op afspraak van harte welkom in 't Harde, vlak onder Zwolle. We staan u graag telefonisch te woord, en per bericht, sms of WhatsApp krijgt u ook snel reactie. Vergeet voordat u komt niet dat deze auto 30 jaar oud is en niet nieuw!