Bekijk onze voorraad

Terug naar overzicht

Porsche Boxster 2.5

Marge € 14.995,-
Deel deze advertentie:
Simpel
Transparant
Aardig

Afleverpakketten

Nieuwe apk
Nieuwe APK
Apk bij aflevering

Specificaties

Kenteken
NL
TDPH64
BTW of Marge Marge
Datum eerste toelating 08-01-1999
Datum eerste toelating (internationaal) 08-01-1999
APK vervaldatum APK bij aflevering
Tellerstand
120.599 KM NAP
Carrosserie Cabrio
Kleur Blauw Metallic
Bekleding Leder
Interieurkleur Grijs
Aantal deuren 2
Aantal zitplaatsen 2
Gewicht 1225 kg
Motorrijtuigenbelasting € 141 - 158 per kwartaal
Aantal sleutels 2
Aantal handzenders 2

Motor en transmissie

Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld 5-bak
Aantal cilinders 6
Cilinderinhoud 2480 cc
Vermogen 150 kW / 204 PK
Topsnelheid 240 km/h
Acceleratie (0-100 km/h) 6.9 seconden

Interieur

Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Elektrische ramen voor
Lederen bekleding
Lederen interieur
Lederen stoelbekleding
Middenarmsteun voor
Stuurbekrachtiging

Exterieur

Buitenspiegels elektrisch verstelbaar
Centrale vergrendeling
Lichtmetalen velgen
Metaalkleur

Overige

Bestuurdersairbag
Lichtmetalen velgen en brede banden
Passagiersairbag

Infotainment

Autotelefoon voorbereiding
Radio cd speler

Veiligheid

Alarm klasse 1(startblokkering)

Beschrijving



Handgeschakelde Porsche Boxster youngtimer met gunstige kilometerstand. Nederlands geleverd in 1999, volledig gedocumenteerd en sinds 2006 bij de derde en laatste eigenaresse geweest. De auto is absoluut roestvrij en technisch zorgvuldig onderhouden. Nette optische staat van binnen en buiten. Het orginele serviceheft is aanwezig en afgestempeld. Vaste onderhoudsadres van de laatste eigenaresse was Blankemeijer Porsche-specialist te Bleskensgraaf. Recentelijk heeft de auto een grote beurt gehad, een nieuwe cabriokap en krijgt u een nieuwe apk bij aflevering!

Ondernemers opgelet: deze auto rijdt u als youngtimer met bijtelling over de dagwaarde "op de zaak", en dan zijn alle autokosten zoals belasting, verzekering, onderhoud en brandstof zakelijk aftrekbaar.

Introductie
Tja, en wat valt er zoal te vertellen over zo'n Porsche Boxster? In de zomer van '96 geïntroduceerd als de nieuwe baby-Porsche, gekenmerkt door een middenmotor met achterwielaandrijving voor een perfecte, bijna 50/50 gewichtsverdeling. De 2,5 liter zescilinder boxer geeft 204 pk af, en gekoppeld aan de handgeschakelde 5-bak een feest om mee te rijden. De carrosserie van de Boxster was standaard verzinkt - roest is geen issue.

Over deze auto
De auto is in 1999 afgeleverd door Porsche Centrum Eindhoven. De eerste eigenaar getuigde van goede smaak en bestelde de auto in Ocean Blue met grijs lederen interieur. Het koele, zakelijke interieur wordt gekenmerkt door een zeer hoog afwerkingsniveau. Een belangrijke feature van dit exemplaar is dat de stoelen in hoogte verstelbaar zijn, zodat eenieder een goede zitpositie kan vinden. Onder de bijrijdersstoel bevindt zich een gordel waarmee de passagiersairbag uitgeschakeld kan worden bij het vervoeren van een kind.

Conditie
Het lakwerk verkeert in zeer nette conditie, geen verkleuringen of lakschade. Er is geen sprake van roest, integendeel: hij is roestvrij. Op het gebied van onderhoud en reparaties kunnen we u vertellen dat alles steeds tijdig is uitgevoerd. Sinds 2006 steevast bij Blankemeijer onderhouden, daarvoor de Porsche-dealer en Boot-Rialto. Alle onderhoudshistorie is zorgvuldig bewaard door middel van het volledig afgetekende serviceboekje en facturen. Zelfs het originele gele kentekenbewijs is er nog bij. De motor heeft een onderhoudsvrije distributieketting. De auto heeft een grote beurt gehad, en is voorzien van een splinternieuwe kap van Cabrio-Partner (niet op foto).

Opties & uitrusting
  • Handgeschakeld 5 versnellingen
  • Elektrische cabriokap (nieuw gemonteerd 10/2023)
  • Elektrische ramen en buitenspiegels
  • Hoogteverstelling bestuurdersstoel
  • Klok
  • Radio/CD-speler
  • Extra: uitschakelbare passagiersairbag
  • Stuurbekrachtiging en ABS
  • 17 inch lichtmetalen velgen
Tevens is er een origineel glazen windscherm bij. Tegen meerprijs beschikbaar: hardtop in kleur. Vooral 's winters een heerlijke accessoire!

Toch zegt een advertentie op internet voor u misschien niet alles. Maak dus gerust eens een afspraak om hem in het echt te komen bekijken! Dan begrijpt u precies waar we het eigenlijk over hebben. In dat geval bent u van harte welkom in 't Harde, vlak onder Zwolle. We staan u graag telefonisch te woord, en per bericht, sms of WhatsApp krijgt u ook snel reactie.