Lees hier de ervaringen van de klanten die u voor gingen:

Rated 0,0 out of 5
15 september 2020

Ik hen mijn mercedes 280 te uit 1995 aan de heren verkocht. Goede jongens die verstand hebben van auto’s en hun eerlijke mening geven over de auto zonder deze af te kraken. Ze hebben een heerlijke auto te verkopen. Zonder roest.

Avatar for Peter
Peter
Rated 0,0 out of 5
26 juli 2020

Een bijzondere auto gekocht en ingeruild. Een leerzame ervaring voor beide partijen, Geert en Christiaan weten veel over de auto te vertellen! Uiteindelijk een goede deal met een kratje bier voor de heren! Bedankt!

Avatar for Veldhuis
Veldhuis
Rated 0,0 out of 5
22 juni 2020

Deze jonge kerels werden mij aangeraden door Sterren Service Centrum in Elburg om mijn Mercedes 280 T te laten verkopen.

Na een persoonlijk gesprek ben ik met ze in zee gegaan omdat ze me deden denken aan hoe ik ooit zelf als ondernemer was begonnen. Ambitieus en eager, maar ook transparant en eerlijk. Hun energie is aanstekelijk en ze hebben een uitstekende deal voor me gerealiseerd.

Chapeau mannen! Een volgende keer met volle overtuiging graag weer.

Avatar for Roland Feenstra
Roland Feenstra
Rated 0,0 out of 5
30 maart 2020

Ondernemers met een persoonlijke touch, met passie en betrokkenheid naar en voor de klant leveren ze datgene wat je mag verwachten als je een auto aanschaft, kortom eerlijkheid en vertrouwen 👍

Aanrader🍀👍

Avatar for Jaap Harm van duinen
Jaap Harm van duinen
Rated 0,0 out of 5
20 maart 2020

Onlangs hebben wij onze BMW 530i touring aan deze jonge ondernemers verkocht. Vanaf het begin was het contact heel prettig. Zij zijn deskundig, stelden kritische maar heel relevante vragen en waren heel transparant en hielden zich aan alle afspraken. Zij waren bovendien altijd goed bereikbaar, reageerden ook ‘s avonds en in weekend op berichten voor het maken van afspraken. Kortom, heel professioneel en betrouwbaar en wij kunnen deze mensen oprecht ten zeerste aanbevelen voor het doen van zaken.

Avatar for Simon en Micheline
Simon en Micheline