Over Asset Automotive

Assets zijn bezittingen, en uw auto is misschien wel uw kostbaarste bezit. ASSET Automotive is opgericht met de missie om potentieel te ontplooiien. Die oude Mercedes bij de boer in de schuur met een paar kleine ingrepen omtoveren tot droom-youngtimer. Of voor de goed onderhouden auto van de buurman, die wars is van computers, de perfecte koper vinden dankzij een passende advertentie. U plukt hiervan de vruchten omdat onze ASSETS online gedetailleerd worden omschreven, en vrijblijvend advies een belangrijk onderdeel van de toegevoegde waarde vormt.

ASSET Automotive is een eenmanszaak, in oktober 2018 opgericht door Geert Urselmann. Autoliefhebber van het eerste uur, met een lichte voorkeur voor het merk met de ster. Zelf rijdt hij een Mercedes E-klasse uit zijn geboortejaar 1995.

Geert:

De passie voor auto’s zit er al van jongs af in bij mij. Toen ik drie jaar was herkende ik al alle auto’s op de straat. Het was dan ook geen verrassing dat ik Automotive ging studeren aan de IVA Driebergen. Dit is een opleiding waarbij je in vier jaar klaargestoomd wordt als commerciële allrounder op het gebied van bedrijfsvoering. Het belangrijkste wat ik er heb geleerd? Goed advies geven, met logische onderbouwing. Ik ben dol op bijzondere auto’s, of dit nu een oude Ford Siërra in nieuwstaat is, of een gekke creatie van een Duitse tuner.

ASSET-partner Christian van Putten staat bij met raad en daad. Christian is een studievriend van Geert, en ook bevangen met het autovirus.

Christian:

Ik kan er gewoon heel enthousiast van worden. Met de wind in mijn haren lekker nazomeren in een BMW cabrio. Of de diepe V8-roffel van een Corvette. Auto’s zijn emotie en dat begrijp ik als geen ander. Je kunt het nog zo rationeel en cijfermatig benaderen, uiteindelijk koop je de auto waarin je je lekker voelt. Zulke auto’s wil ik opsporen, perfectioneren en aanbieden!”

De dagelijkse activiteiten in het bedrijf laten zich omschrijven als inkoop, verkoop, import en export van occasions, onderdelen en accessoires.