Lees hier de ervaringen van de klanten die u voor gingen:

6 februari 2023

Geert en Cristian weten waar Abraham de mosterd haalt maar ook hoe je een auto op een eerlijke manier kan verkopen. 22 April met kleinzoon auto gekocht nou werkelijk tot het kleinste detail zat erbij en zeker de onderhouds historie met onderhoudsboekje en NAP papieren. Kortom fijn zaken doen met deze jonge enthousiaste auto mannen.

Avatar for Fred
Fred
6 februari 2023

Begin dit jaar een Audi A8 gekocht bij Geert, na aankoop bleken er wat problemen te zijn met de Audi de accu was zwak en de navigatie ging naar een week stuk.

Hierop Geert gebeld, deze was zeer coulant en vertelde mij dat ik een nieuwe accu kon bestellen( zeer prijzig) ook de navigatie laten maken.

De Audi trilde ook nog een beetje in het stuur, ook hiervoor de remschijven op kosten van Geert laten maken.

Kortom zeer tevreden over de geleverde service, ook in omgang een prettig bedrijf.

Dus indien u op zoek bent naar een betrouwbaar bedrijf aan dit bedrijf kunnen menigen een voorbeeld nemen.

Grt Auke

Avatar for Auke
Auke
6 februari 2023

Paar maand geleden een youngtimer audi tt cabrio bij Geert en Christian gekocht. Mooie auto en prettige service. Twee enthousiaste mannen. Ze wisten ook veel over de auto te vertellen. 2 kleine reparaties gehad, welke ze goed en snel hebben opgelost. Wanneer ik weer toe ben aan een andere youngtimer, dan kom ik zeker terug.

Avatar for Erwin
Erwin
28 juli 2021

Geert en Christian zijn oprechte en enthousiaste autoliefhebbers en hebben op een ontspannen wijze en met goede communicatie volledig aan de verwachting van het beoogde verkooptraject voldaan. Veel autobedrijven kunnen een voorbeeld nemen aan hun transparante en prettige dienstverlening. Tot de volgende, heren! Groeten Arno

Avatar for Arno
Arno
13 januari 2021

Mooie Opel Safira gekocht bij deze nette mensen. Dag na aankoop ging helaas de uitlaat lek. Het was geen probleem voor voor hun en de auto is op hun kosten gemaakt. Tevens hebben ze ook een grote beurt op hun rekening genomen. Beveel dit bedrijf zeer zeker aan. Het geeft een goed en vertrouwd gevoel om bij hun een auto aan te schaffen.

Avatar for Maurice wijsman
Maurice wijsman