Lees hier de ervaringen van de klanten die u voor gingen:

Rated 0 out of 5
13 januari 2021

Mooie Opel Safira gekocht bij deze nette mensen. Dag na aankoop ging helaas de uitlaat lek. Het was geen probleem voor voor hun en de auto is op hun kosten gemaakt. Tevens hebben ze ook een grote beurt op hun rekening genomen. Beveel dit bedrijf zeer zeker aan. Het geeft een goed en vertrouwd gevoel om bij hun een auto aan te schaffen.

Maurice wijsman
Rated 0 out of 5
15 september 2020

Ik hen mijn mercedes 280 te uit 1995 aan de heren verkocht. Goede jongens die verstand hebben van auto’s en hun eerlijke mening geven over de auto zonder deze af te kraken. Ze hebben een heerlijke auto te verkopen. Zonder roest.

Peter
Rated 0 out of 5
26 juli 2020

Een bijzondere auto gekocht en ingeruild. Een leerzame ervaring voor beide partijen, Geert en Christiaan weten veel over de auto te vertellen! Uiteindelijk een goede deal met een kratje bier voor de heren! Bedankt!

Veldhuis
Rated 0 out of 5
22 juni 2020

Deze jonge kerels werden mij aangeraden door Sterren Service Centrum in Elburg om mijn Mercedes 280 T te laten verkopen.
Na een persoonlijk gesprek ben ik met ze in zee gegaan omdat ze me deden denken aan hoe ik ooit zelf als ondernemer was begonnen. Ambitieus en eager, maar ook transparant en eerlijk. Hun energie is aanstekelijk en ze hebben een uitstekende deal voor me gerealiseerd.
Chapeau mannen! Een volgende keer met volle overtuiging graag weer.

Roland Feenstra
Rated 0 out of 5
30 maart 2020

Ondernemers met een persoonlijke touch, met passie en betrokkenheid naar en voor de klant leveren ze datgene wat je mag verwachten als je een auto aanschaft, kortom eerlijkheid en vertrouwen ๐Ÿ‘
Aanrader๐Ÿ€๐Ÿ‘

Jaap Harm van duinen