Lees hier de ervaringen van de klanten die u voor gingen:

Rated 0 out of 5
28 juli 2021

Geert en Christian zijn oprechte en enthousiaste autoliefhebbers en hebben op een ontspannen wijze en met goede communicatie volledig aan de verwachting van het beoogde verkooptraject voldaan. Veel autobedrijven kunnen een voorbeeld nemen aan hun transparante en prettige dienstverlening. Tot de volgende, heren! Groeten Arno

Avatar for Arno
Arno
Rated 0 out of 5
13 januari 2021

Mooie Opel Safira gekocht bij deze nette mensen. Dag na aankoop ging helaas de uitlaat lek. Het was geen probleem voor voor hun en de auto is op hun kosten gemaakt. Tevens hebben ze ook een grote beurt op hun rekening genomen. Beveel dit bedrijf zeer zeker aan. Het geeft een goed en vertrouwd gevoel om bij hun een auto aan te schaffen.

Avatar for Maurice wijsman
Maurice wijsman
Rated 0 out of 5
15 september 2020

Ik hen mijn mercedes 280 te uit 1995 aan de heren verkocht. Goede jongens die verstand hebben van auto’s en hun eerlijke mening geven over de auto zonder deze af te kraken. Ze hebben een heerlijke auto te verkopen. Zonder roest.

Avatar for Peter
Peter
Rated 0 out of 5
26 juli 2020

Een bijzondere auto gekocht en ingeruild. Een leerzame ervaring voor beide partijen, Geert en Christiaan weten veel over de auto te vertellen! Uiteindelijk een goede deal met een kratje bier voor de heren! Bedankt!

Avatar for Veldhuis
Veldhuis
Rated 0 out of 5
22 juni 2020

Deze jonge kerels werden mij aangeraden door Sterren Service Centrum in Elburg om mijn Mercedes 280 T te laten verkopen.

Na een persoonlijk gesprek ben ik met ze in zee gegaan omdat ze me deden denken aan hoe ik ooit zelf als ondernemer was begonnen. Ambitieus en eager, maar ook transparant en eerlijk. Hun energie is aanstekelijk en ze hebben een uitstekende deal voor me gerealiseerd.

Chapeau mannen! Een volgende keer met volle overtuiging graag weer.

Avatar for Roland Feenstra
Roland Feenstra