Inkoop & bemiddeling

Er zijn allerlei situaties denkbaar waarin een auto overbodig wordt. U gaat hem dus niet inruilen, en bent aangewezen om hem zelf te verkopen. Hoe gaat dit te werk? Wie particulier verkoopt, zal veel tijd en moeite moeten investeren om een goede verkoop te doen. Dat is voor niet iedereen weggelegd. Als u het druk hebt, is het lastig om erbovenop te zitten. En wat als u opgelicht wordt, of ongure lieden aan de deur krijgt? Om u hierbij te assisteren kunnen we met onze werkwijze simpel, transparant en aardig u geheel ontzorgen.

Wij bieden twee mogelijkheden:

  • Direct verkopen middels onze inkoopservice. Verschaf ons uw kenteken, kilometerstand en enkele foto’s van uw wagen. Wees duidelijk over de onderhoudshistorie, mankementen en/of schades aan uw voertuig. Wij kunnen u dan online al de prijs geven waarvoor de auto wordt ingekocht.
  • De ASSET automakelaar. In het geval van sommige, veelal bijzondere, auto’s is de waarde “wat de gek ervoor geeft”. Om een hoge opbrengst te realiseren, kunt u de auto bij ons in consignatie plaatsen. Door een professionele advertentie en deskundige bemiddelaar zal een aspirant-koper merken dat hij serieus en oprecht behandeld wordt. Bemiddelingskosten worden altijd in goed overleg opgesteld.

    Uw naam *