Over ons, ASSET Automotive

Assets zijn bezittingen, en uw auto is misschien wel uw kostbaarste bezit. ASSET Automotive is opgericht met de missie om potentieel te ontplooiien. Die oude Mercedes bij de boer in de schuur met een paar kleine ingrepen omtoveren tot droom-youngtimer. Of voor de goed onderhouden auto van de buurman, die wars is van computers, de perfecte koper vinden dankzij een passende advertentie. U plukt hiervan de vruchten omdat onze ASSETS online gedetailleerd worden omschreven, en vrijblijvend advies een belangrijk onderdeel van de toegevoegde waarde vormt.

Maak kennis met twee jonge ondernemers: studievrienden Geert Urselmann en Christian van Putten.

ASSET Automotive is in oktober 2018 opgericht door Geert. Autoliefhebber van het eerste uur, met een lichte voorkeur voor het merk met de ster. Zelf rijdt hij een Mercedes E-klasse uit zijn geboortejaar 1995.

De passie voor auto’s zit er al van jongs af in bij mij. Toen ik drie jaar was herkende ik al alle auto’s op de straat. Het was dan ook geen verrassing dat ik Automotive ging studeren aan de IVA Driebergen. Dit is een opleiding waarbij je in vier jaar klaargestoomd wordt als commerciële allrounder op het gebied van bedrijfsvoering. Het belangrijkste wat ik er heb geleerd? Goed advies geven, met logische onderbouwing. Ik ben dol op bijzondere auto’s, of dit nu een oude Ford Siërra in nieuwstaat is, of een gekke creatie van een Duitse tuner.

Ook de andere ASSET-compagnon Christian is bevangen met het autovirus. Meer nog dan een vervoersmiddel zijn auto’s emotie – een verlengstuk van jezelf. En dat begrijpt hij als geen ander!

Christian:

Ik kan er gewoon heel enthousiast van worden. Met de wind in mijn haren lekker nazomeren in een BMW cabrio. Of de diepe V8-roffel van een Corvette. Auto’s maken iets in ons los en je kunt het nog zo rationeel en cijfermatig benaderen, uiteindelijk koop je de auto waarin je je lekker voelt. Zulke auto’s wil ik opsporen, perfectioneren en aanbieden! Dankzij de youngtimer-regeling kan ik mijn passie voor auto’s kwijt in dit bedrijf. ”

De dagelijkse activiteiten in het bedrijf laten zich omschrijven als inkoop, verkoop, import en export van occasions, onderdelen en accessoires.