Bekijk onze voorraad

Terug naar overzicht

Porsche Cayenne 4.5 S

Verkocht

Verkocht

242.940 KM NAP Tellerstand
Automaat Transmissie
2005 Bouwjaar
Benzine
Brandstof
Toon alle specificaties
Benzine 2005 Automaat 242.940 KM
Deel deze advertentie:
Simpel
Transparant
Aardig

Specificaties

Kenteken
NL
96RSBN
BTW of Marge Incl. BTW
Datum eerste toelating 28-07-2005
Datum eerste toelating (internationaal) 28-07-2005
APK vervaldatum 29-07-2024
Tellerstand
242.940 KM NAP
Carrosserie SUV
Kleur Zwart Metallic
Bekleding Leder
Interieurkleur Bruin
Aantal deuren 5
Aantal zitplaatsen 5
Gewicht 2220 kg
Maximum massa geremd 3500 kg
Motorrijtuigenbelasting € 378 - 430 per kwartaal
Aantal sleutels 2
Aantal handzenders 2

Motor en transmissie

Brandstof Benzine
Transmissie Automaat 6-traps
Aantal cilinders 8
Cilinderinhoud 4511 cc
Vermogen 250 kW / 340 PK
Topsnelheid 242 km/h
Acceleratie (0-100 km/h) 7.2 seconden
Maximum aantal toeren per minuut 6000 RPM
Koppel 420Nm
Gemiddeld verbruik 14.9 l/100km

Interieur

Achterbank in delen neerklapbaar
Airco (automatisch)
Armsteun achter
Armsteun voor
Bagage-scheidingsnet
Bagagedek
Elektrisch verstelbare bestuurdersstoel
Elektrisch verstelbare passagiersstoel
Elektrisch verstelbare voorstoel(en)
Elektrische ramen voor en achter
Lederen bekleding
Lederen stuurwiel
Lederen versnellingspook
Lendesteunen (verstelbaar)
Skiluik
Stuur verstelbaar
Stuurbekrachtiging

Exterieur

Achterruit apart te openen
Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
Centrale vergrendeling met afstandsbediening
Dakrails
Getint warmtewerend glas
Lichtmetalen velgen 18"
Mistlampen voor
Ruitensproeiers/wisserbladen verwarmbaar

Overige

Anti blokkeer systeem
Anti doorslip regeling
Bestuurdersairbag
Elektronisch sper differentieel
Hoofd airbag(s) achter
Hoofd airbag(s) voor
Passagiersairbag
Schakelmogelijkheid aan stuurwiel
Zij airbag(s) voor

Comfort

Boordcomputer
Regensensor

Veiligheid

Alarm klasse 1(startblokkering)
Alarmsysteem

Infotainment

Radio-cd/mp3 speler

Beschrijving



Hoera, ik ben verkocht!

SUV en sportauto in één - met dat concept maakte Porsche furore in de beginjaren '00. Deze Cayenne S 4.5 V8 verkeert in fantastische optische en technische conditie. Van vierde eigenaresse en sinds 2019 / 184.000 km bij ons bekend. Zeer goed (preventief) onderhouden en niet verpauperd, gewoon de beste die u kunt kopen in deze prijsklasse. Feitelijk een probleemloze auto geweest en de eigenaresse heeft er altijd met veel plezier in gereden. Serviceboekje en facturen voorhanden. Compleet uitgevoerd met o.a. elektrische multicontourstoelen met memory, stoelverwarming, parkeersensoren voor en achter, bi-xenon, actieve luchtvering met keuzestanden, 19 inch velgen en afneembare trekhaak (3.500 kg!). Levering rijklaar met onderhoudsbeurt en nieuwe apk tot 29 juli 2024.

Over deze auto
Nederlands geleverde auto welke wij in 2019 rechtstreeks bij de derde eigenaar kochten. Hij is gespecificeerd met de machtige 4.5 V8 met 340 pk en liefst 420 Nm koppel. Genoeg om middelgrote steden een paar meter op te schuiven, en het sleurt de mastodont ook van 0-100 in 7,2 seconden. Mooie prestaties, maar dan lust ie wel een slokje vertellen we er alvast bij. De 6-traps Tiptronic automaat schakelt schokvrij en vlot, zelf schakelen gaat ook perfect. Een feest om mee te rijden! Nette en originele optische conditie binnen en buiten. Er is steeds Shell V-Power getankt dus geen klop in de motor van kantelende zuigers zoals zovelen! U kunt fluitend naar de 4 ton, zie: https://youtu.be/iJdZzTVdVc8

Uitvoeringskenmerken
De Basaltzwarte lak sluit perfect aan op het Havana lederen interieur. Wanneer u instapt valt direct de prettige hoge zit op. U kunt uw zitpositie perfect instellen dankzij de sportstoelen met meervoudig instelbare contouren, en de stoelverwarming zorgt voor extra comfort. Uiteraard heeft de auto automatische airco met gescheiden klimaatzones, alsmede cruise control en multifunctioneel stuur. Tijdens het rijden heeft u de volledige controle dankzij de schakelbuttons op het stuur en luchtvering met lift/comfort/normal/sport-modi. En in het donker profiteert u van de sublieme meedraaiende bi-xenon koplampen. De achterbank is voorzien van Isofix bevestigingspunten.

Afneembare trekhaak met een trekgewicht van 3.500 kg! De luchtvering regelt na het beladen automatisch de wagenhoogte, en zakt enkele millimeters bij hoge snelheden voor meer stabiliteit. En ook in een drassig weiland komt u altijd weg dankzij de permanente 4x4 met lage gearing, sperdifferentieel en hill assist.

Staat van de auto
Deze Cayenne heeft nog een prachtige glanzende lak zonder schades. Het lederen interieur is nog in uitstekende conditie en aangenaam fris. Voor zowel in- als exterieur geldt dat alleen kleine gebruikssporen een hint geven naar de leeftijd en kilometerstand. De auto is uitstekend onderhouden, dus storingen of mankementen zijn hem geheel vreemd. De motor en automaat zijn zijdezacht. Alles werkt en er is een uitgebreide kilometerhistorie opgebouwd in de Nationale Autopas en het originele serviceboekje. Uit de aanwezige facturen valt op te maken dat recent vervangen zijn: accu, krukassensor, startmotor, thermostaat, xenonstarters en pdc module. In 2021 zijn bij 213.000 km preventief de automaat gespoeld en stuurbekrachtigingsolie, tussenbakolie en cardanolie ververst. Alsmede is een grote onderhoudsbeurt met 8 bougies uitgevoerd. De laatst uitgevoerde beurt was op 10 juli 2023 bij 241.364 km en omvatte: olie+oliefilter+apk. Rondom uitstekende Vredestein Quatrac Pro allseasonsbanden.

Over dit aanbod
Hij wordt aan u overhandigd met twee sleutels op afstandsbediening, de complete boordmap met afgestempeld serviceboekje, facturen van het onderhoud de afgelopen jaren en het RDW-voertuigrapport. Kortom, een instapklare alleskunner, zonder achterstallig onderhoud, met een zeer representatieve uitstraling!

Wanneer u deze eens in het echt wil zien bent u op afspraak van harte welkom in 't Harde, vlak onder Zwolle. We staan u graag telefonisch te woord, en per bericht, sms of WhatsApp.