Bekijk onze voorraad

Terug naar overzicht

Porsche Cayenne 4.5 Turbo S

Verkocht

Verkocht

172.022 KM Tellerstand
Automaat Transmissie
2006 Bouwjaar
Benzine
Brandstof
Toon alle specificaties
Benzine 2006 Automaat 172.022 KM
Deel deze advertentie:
Simpel
Transparant
Aardig

Afleverpakketten

Nieuwe apk
Nieuwe APK
Apk bij aflevering

Specificaties

Kenteken
NL
SK795B
BTW of Marge Marge
Datum eerste toelating 27-06-2018
Datum eerste toelating (internationaal) 05-10-2006
APK vervaldatum 09-02-2025
Tellerstand 172.022 KM
Carrosserie SUV
Kleur Zwart Metallic
Bekleding Leder
Interieurkleur Zwart
Aantal deuren 5
Aantal zitplaatsen 5
Gewicht 2330 kg
Maximum massa geremd 3500 kg
Motorrijtuigenbelasting € 382 - 432 per kwartaal
Aantal sleutels 2
Aantal handzenders 2

Motor en transmissie

Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Aantal cilinders 8
Cilinderinhoud 4511 cc
Vermogen 383 kW / 520 PK
Topsnelheid 270 km/h
Acceleratie (0-100 km/h) 5.2 seconden
Gemiddeld verbruik 15.7 l/100km

Interieur

Achterbank in delen neerklapbaar
Achterbank verwarmd
Airco (automatisch)
Armsteun voor
Bagagedek
Elektrisch verstelbare stoel(en) met geheugen
Elektrische ramen voor en achter
Lederen bekleding
Lederen interieur
Lederen stuurwiel
Lederen versnellingspook
Middenarmsteun voor
Skiluik
Standkachel
Stuur verstelbaar
Stuurbekrachtiging
Voorstoelen verwarmd

Exterieur

Achterruit apart te openen
Achterruitwisser
Buitenspiegels elektrisch verstelbaar
Buitenspiegels verwarmbaar
Centrale vergrendeling met afstandsbediening
Getint warmtewerend glas
Koplampreiniging
Lichtmetalen velgen 19"
Metaalkleur
Park distance control
Trekhaak
Xenon koplampen

Overige

Anti blokkeer systeem
Anti doorslip regeling
Bestuurdersairbag
Easy entry system
Elektrisch variabele schokdemperafstelling
Hoofd airbag(s) achter
Hoofd airbag(s) voor
Luchtvering
Passagiersairbag
Zij airbag(s) voor

Infotainment

Audio installatie
Autotelefoon
Bose premium sound system
Carplay touchscreen radio/navigatie
Navigatiesysteem
Stuurwiel multifunctioneel

Comfort

Boordcomputer
Cruise control
Regensensor

Veiligheid

Alarm klasse 1(startblokkering)
Alarmsysteem

Beschrijving



Hoera, ik ben verkocht!

Een monster, de ultieme SUV en sportauto in één! De Turbo S is het topmodel van de eerste serie Cayenne, met een gepeperde 4.5 V8 turbo die het tot 521 pk en 720 (!) Nm schopt. Goed om de 0-100 sprint in 5,2 seconden af te raffelen, en de top is afgeregeld op 270 km/u. Dit exemplaar verkeert in fantastische optische en technische conditie. Meticuleus onderhouden en niet verpauperd. Vorig jaar is een Pioneer multimediasysteem met achteruitrijcamera, DAB+ en Carplay geïnstalleerd dat fantastisch samenwerkt met de originele BOSE speakers. Smeuïg uitgevoerd met o.a. standkachel, alcantara hemel, elektrische multicontourstoelen met memory, stoelverwarming voor en achter, parkeersensoren voor en achter, bi-xenon, actieve luchtvering met keuzestanden, 19 inch velgen en af-fabriek trekhaak. Levering rijklaar met onderhoudsbeurt en nieuwe apk (actueel 7 juni 2023)!

Over deze auto
In 2018 is deze Cayenne uit Duitsland geïmporteerd met 139.000 kilometer, dus Europese specificiaties, geen Japanse of Amerikaanse import. Hij is gespecificeerd met de machtige 4.5 V8 Turbo met liefst 521 pk en een allesverzengende 720 Nm koppel. Genoeg om middelgrote steden een paar meter op te schuiven, en het sleurt de mastodont ook van 0-100 in 5,2 seconden. Duizelingwekkende prestaties, maar dan lust ie wel een slokje vertellen we er alvast bij. De 6-traps Tiptronic automaat schakelt schokvrij en vlot, zelf schakelen gaat ook perfect. Een feest om mee te rijden!

Uitvoeringskenmerken
De Basaltzwarte lak sluit perfect aan op het zwart lederen interieur. Wanneer u instapt valt direct de prettige hoge zit op. U kunt uw zitpositie perfect instellen dankzij de sportstoelen met meervoudig instelbare contouren, en de stoelverwarming zorgt voor- en achterin voor extra comfort. Uiteraard heeft de auto automatische airco met gescheiden klimaatzones, alsmede cruise control en multifunctioneel stuur. Tijdens het rijden heeft u de volledige controle dankzij de schakelbuttons op het stuur en luchtvering met lift/comfort/normal/sport-modi. Op wintersport of tijdens de koude dagen verwarmd u de auto alvast met de af-fabriek standkachel. En in het donker profiteert u van de sublieme meedraaiende bi-xenon koplampen. De achterbank is voorzien van Isofix bevestigingspunten.

Highlight van het interieur is het Pioneer touchscreen multimediasysteem, want het originele PCM-systeem is zwaar verouderd. U beschikt nu over Carplay en Android Auto, DAB+ radio, Bluetooth telefonie en muziekstreaming via Spotify. Parkeren is een koud kunstje dankzij parkeersensoren voor en achter, en een achteruitrijcamera. Deze is ook superhandig om een aanhanger aan te koppelen op de momenten dat u gebruik maakt van de elektrisch zwenkbare trekhaak (trekgewicht 3.500 kg!). De luchtvering regelt na het beladen automatisch de wagenhoogte, en zakt enkele millimeters bij hoge snelheden voor meer stabiliteit. En ook in een drassig weiland komt u altijd weg dankzij de permanente 4x4 met lage gearing, sperdifferentieel en hill assist.

Staat van de auto
Deze Cayenne heeft nog een prachtige glanzende lak, er zit geen schade op. Het lederen interieur is nog in topconditie en aangenaam fris. Voor zowel in- als exterieur geldt dat alleen kleine gebruikssporen een hint geven naar de leeftijd en kilometerstand. De auto is uitstekend onderhouden, dus storingen of mankementen zijn hem geheel vreemd. De motor en automaat zijn zijdezacht. Alles werkt en er is een uitgebreide kilometerhistorie opgebouwd in de Nationale Autopas en het originele serviceboekje. Uit de aanwezige facturen valt op te maken dat recent uitgevoerd is: grote onderhoudsbeurt, luchtklep achterschokdempers, luchtveerventielen LA+RA. luchtvering compressor, klepdekselpakking, draagarmen voorzijde L+R.

Over dit aanbod
Hij wordt aan u overhandigd met twee sleutels op afstandsbediening, de complete boordmap met afgestempeld serviceboekje, facturen van het onderhoud de afgelopen jaren en het RDW-voertuigrapport. Kortom, een instapklare alleskunner, zonder achterstallig onderhoud, met een zeer representatieve uitstraling!

Wanneer u deze eens in het echt wil zien bent u op afspraak van harte welkom in 't Harde, vlak onder Zwolle. We staan u graag telefonisch te woord, en per bericht, sms of WhatsApp. Pk-toeristen mogen proefrijden op vertoon van vliegbrevet.