Bekijk onze voorraad

Terug naar overzicht

Dodge Ram 1500 5.9 V8

Gereserveerd
Deel deze advertentie:
Simpel
Transparant
Aardig

Afleverpakketten

Nieuwe apk
Nieuwe APK
Apk bij aflevering

Specificaties

Kenteken
NL
97BJFZ
BTW of Marge Marge
Datum eerste toelating 27-05-2003
Datum eerste toelating (internationaal) 03-12-1998
APK vervaldatum 05-04-2025
Tellerstand 113.862 Mijl
Carrosserie Pick-up
Kleur Paars Metallic
Bekleding Leder
Interieurkleur Beige
Aantal deuren 4
Gewicht 2460 kg
Motorrijtuigenbelasting € 231 per kwartaal
Aantal sleutels 2
Aantal handzenders 1

Motor en transmissie

Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Aantal cilinders 8
Cilinderinhoud 5899 cc
Vermogen 169 kW / 230 PK

Beschrijving



Hoera, ik ben verkocht!

Uitzonderlijk gave Dodge Ram 1500 automaat met een 5.9 V8! Daarnaast is hij uitgevoerd met 1,5 cabine (6 zitplaatsen) en lange bak met bedcover, kortom funfactor aanwezig! En natuurlijk niet te vergeten is de 5.9 V8 motor, loopt zeer mooi, dikke V8 burble en nooit op gas gelopen. Rijdt goed, 4x4 uitvoering met hoge en lage gearing, ook zeer geschikt voor het terrein. De auto is verhoogd middels een 5" lift kit en voorzien van BF Goodrich A/T banden. De conditie van de pick-up is waanzinnig goed, roestvrij en altijd binnen gestaan. Bodem is klokgaaf, niet te vergelijken met de rotte olieboten in de lagere prijsklasse. Originele tellerstand 113.862 miles / 183.318 km. Nog mooie metallic lak en een verzorgd, rookvrij lederen interieur zonder slijtageplekken. Voorzien van Apple Carplay/Android Auto radio. Nieuwe apk bij aflevering!

Ondernemers opgelet: youngtimer, deze kunt u zakelijk rijden met bijtelling over de dagwaarde. Vervolgens kunt u dan al uw autokosten zakelijk opvoeren en de BTW aftrekken. Dit maakt het rijden van een dergelijke auto bijzonder voordelig! Informeer gerust voor extra toelichting 😉

Staat van de auto
Technisch is de Dodge Ram geheel op punt. Vrij van storingen en mankementen. Loopt en schakelt als de spreekwoordelijke tierelier, en ligt als een blok op de weg. De auto heeft nooit op gas gelopen en is verhoogd doormiddel van een 5'' lift kit met bijpassende BF Goodrich A/T banden.

Dit betreft een USA geleverde auto en in 2003 ingevoerd. De kilometerstand van 113.862 miles/183.000 kilometer is origineel en aantoonbaar. De auto ziet er nog werkelijk zeer netjes uit en is van binnen en buiten in goede conditie. Voor z'n leeftijd en kilometerstand echt een toffe auto met maar lichte gebruikssporen. Geen roest, schade of kapotte bekleding/interieurdelen. Zeer fris rook- en diervrij interieur.

Opties & uitrusting
De eerste eigenaar bestelde deze Dodge Ram natuurlijk met een dikke V8 en automaat. Dankzij de extended cabine is er achter de voorstoelen extra ruimte voor kinderen of bagage. Verder onder meer voorzien van:
  • Vierwielaandrijving inschakelbaar met hoge/lage gearing
  • Touchscreen multimediasysteem met Carplay
  • Airconditioning
  • Cruise control
  • Automaat
  • 16 inch lichtmetalen sportvelgen
  • 215/70/R16 terreinbanden BF Goodrich
  • Trekhaak
Technisch storingsvrij en rijdt en schakelt goed zonder bijgeluiden. Verder oerdegelijke auto naar leeftijd en kilometerstand.

Kortom, een instapklare alleskunner met een zeer representatieve uitstraling! Wanneer u deze eens in het echt wil zien bent u op afspraak van harte welkom in 't Harde, vlak onder Zwolle. We staan u graag telefonisch te woord, en per bericht, sms of WhatsApp.